Däckglans biltema

Däckglans Proline, 500 ml – Biltema.se

Silikonfritt glansmedel för användning på utvändiga detaljer av gummi, t.ex. däcksidor, och stötfångare. Även för bilmattor av gummi.

Vattenbaserat och lättarbetat glansmedel för uppfräschning och skydd av utvändiga gummi- och plastytor såsom däcksidor, stötfångare och lister, samt gummimattor. Fukt- och smutsavstötande.

Däckglans – Biltema.se

Miljövänligt däckglansmedel som återskapar färg och lyster på däcksidor samt ger en glansig yta till stötfångare och andra ytor och detaljer av gummi, vinyl och …

Däckglans

Däckglans, 500 ml – Biltema.se

28 sep. 2021 — DÄCKGLANS. AVSNITT 1: Namnet på ämnet/blandningen … BILTEMA SWEDEN AB. Postadress … kundservice@biltema.com. Webbadress www.biltema.se.

Silikonfritt glansmedel för användning på utvändiga detaljer av gummi, t.ex. däcksidor, och stötfångare. Även för bilmattor av gummi. Förhindrar sprickbildning i gummit. Sprayas enkelt på och återställer ytans färg och glans. Innehåller 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-one [EG-nr 247-500-7] and 2-metyl-2H-isotiazol-3-one [EG-nr 220-239-6] (3:1). Kan orsaka en allergisk reaktion. Förvaras oåtkomligt för barn. Ha förpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Innehållet/behållaren lämnas i enlighet med nationella bestämmelser.

Däckglans BIO, 500 ml – Biltema.se

Meguiar’s Endurance Tire Gel · Sonax Xtreme Tyre Gloss Gel · Autoglym Instant Tyre Dressing · Turtle Wax Wet’N’ Black Tyre Shine · Simoniz Back to Black Däckglans.

Miljövänligt däckglansmedel som återskapar färg och lyster på däcksidor samt ger en glansig yta till stötfångare och andra ytor och detaljer av gummi, vinyl och plast. Ger en ”wet look” effekt och ett rent och fräscht utseende som håller länge.

SÄKERHETSDATABLAD DÄCKGLANS – Biltema

29 juni 2008 — Felax skrev: Vet ej biltemas men har själv megiuars och den är jättebra! Kör med den jag med!!(Den som är som gele, finns en annan …

Bästa Däckglans 2022 – få dina däcksidor att se nya ut – BilPuls

Bästa Däckglans 2022 – få dina däcksidor att se nya ut – BilPuls.se

Av någon anledning är däcken lite bortglömda när det kommer till bilvård, puts & tvätt. Här ger vi dig bra produkter för bästa däckglans.

Vilken däckglans? – Sidan 1 – Garaget

Detta är en forumtråd från Garaget

Keywords: däckglans biltema, biltema däckglans