Miniväxthus biltema

Miniväxthus, 69 x 49 cm – Biltema.se

Miniväxthus, 69 x 49 cm

Miniväxthus – Biltema.se

Miniväxthus

Miniväxthus, glas, 36 x 23 cm – Biltema.se

Elegant miniväxthus med pulverlackerad metallram och riktiga glasfönster. Huset har ett handtag så att du kan bära det och den ena taksidan går att öppna för ventilation.

Växthus, 190 x 120 cm – Biltema.se

Smidigt växthus med full ståhöjd. Med ram av pulverlackerade metallrör, tak och väggar av tunn plastduk med blixtlåsöppning i gaveln och hyllor på långsidorna för placering av krukor. Går att förankra i marken med tältpinnar (ingår inte).

Växthus, trä, 69 x 49 cm – Biltema.se

Stilrent växthus med ram av granträ och fönster av UV-skyddande kanalplast, 3 mm. Växthuset har öppningsbart lock i taket, två dörrar fram och tre trähyllor invändigt.

Minidrivhus – Biltema.se

Minidrivhus

Växthus, 120 x 80 cm – Biltema.se

Litet växthus som enkelt placeras ovanpå din odlingslåda. Aluminiumram med UV-behandlade, 4 mm kanalplastrutor och öppningsbara takfönster.

Växthus, 126 x 86 cm – Biltema.se

Anpassat för odlingslåda/pallkrage (120 x 80 cm). Med ram av pulverlackerade metallrör, tak och väggar av tunn plastduk, ventilationsöppningar med insektsnät på kortsidorna och öppningsbar långsida. Går att förankra i marken med tältpinnar (ingår inte).

Litet växthus, 120 x 80 cm – Biltema.se

Cylinderformat drivhus anpassat för stor odlingslåda/pallkrage. Lättmonterad ställning i metall med dragkedjeförsedda luckor för vädring, skötsel och skörd på långsidorna. Plastduken knäpps fast i de medföljande tryckknapparna som skruvas fast i pallkragen.

Växthus 0,8 m² – Biltema.se

Litet växthus för balkongen eller den lilla trädgården. Ram av aluminium med 0,7 mm klart termoglas (polykarbonat). Skjutdörr på framsidan och sluttande tak med öppningsbart fönster. Öppen baksida. Monteras mot vägg.

Keywords: miniväxthus biltema, biltema miniväxthus