Mölkky biltema

Nummerkubb – Biltema.se

Kubb är ett klassiskt kastspel som passar att spela såväl i den egna trädgården som i parken eller på stranden. Dela in deltagarna i två lag. Markera upp en …

Roligt kastspel i trä, som påminner om kubb, och som kräver både tur, taktik och skicklighet. Spelet kallas också för “vikingabowling”. Spelet består av 12 numrerade käglor och en kastpinne. Käglorna ställs upp tätt tillsammans. Den som vinner spelet är den som först når exakt 50 poäng. Faller en kägla får spelaren poängen som står på käglan. Faller flera får spelaren en poäng för varje kägla. Käglorna ställs sedan upp på den position där de fallit. Spelplanen blir därmed större och större. Överskrider en spelare 50 poäng faller denne ner till 25 poäng och får fortsätta spela därifrån. Varje spelare har ett kast på sig per omgång. Missar spelaren att träffa någon kägla tre kast i rad är spelaren ute ur spelet och får sköta poängräkningen. Förpackat i praktisk låda med bärhandtag. Roligt för hela familjen.

Kubbspel – Biltema.se

Sport och spel. Produkter för en aktiv fritid eller friluftsliv på land och vatten. Här finns även sådant för aktiviteter och träning i eller utanför hemmet …

Kubbspel

Nummerkubb utomhusspel – Clas Ohlson

Nummerkubb utomhusspel | Clas Ohlson

Mölkky Leksaker ✓ SPARA pengar genom att jämföra priser på 49 modeller ✓ Läs omdömen och experttester ✓ Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag!

Mölkky (Kartong) – Hitta bästa pris på Prisjakt

Mölkky-spelet passar hela familjen. Poängen noteras på poängprotokollet. Innehåll: 12 käglor (numrerade från 1 to 12), Mölkky kastkägla, regler.

Jämför priser på Mölkky (Kartong) Sällskapsspel. Hitta deals från 33 butiker och läs omdömen på Prisjakt

Sport och spel – Jula

Mölkky är ett finskt sällskapsspel som påminner om kubb. Mölkky. Mölkky har sitt ursprung i Päijänne-Tavastland. Mölkky har blivit populärt i synnerhet som ett …

Sport och spel. Produkter för en aktiv fritid eller friluftsliv på land och vatten. Här finns även sådant för aktiviteter och träning i eller utanför hemmet, med eller utan fyrbenta vänner.

Mölkky • Jämför (49 produkter) hos PriceRunner idag »

Letar du efter produkter inom spel & pussel? Då har du kommit helt rätt! Här ser du ett urval av vårt sortiment. Många är smarta, andra är roliga.

Regler – Mölkky

Regler – Mölkky

Mölkky – Wikipedia

Spel & pussel – ÖoB

Spel & pussel | ÖoB

Letar du efter produkter inom spel & pussel? Då har du kommit helt rätt! Här ser du ett urval av vårt sortiment. Många är smarta, andra är roliga. Alla är billiga. 🙂 Självklart hittar du ännu fler produkter inom spel & pussel i våra varuhus. Välkommen att fynda på ÖoB!

Keywords: mölkky biltema, nummerkubb biltema