Vattentät ryggsäck biltema

Ryggsäck, 30 l – Biltema.se

Rymlig ryggsäck med 5 olika fack, varav ett vadderat fack för en 16″ dator, justerbara axelremmar och handtag. Perfekt som skolväska, arbetsväska eller för resan. Yttertyget är av vattentät polyester och innertyget av polyester. Mått: (L) 32 x (B) 21 x (H) 45 cm.

Vattentät ryggsäck, 20 L – Biltema.se

Vattentät ryggsäck, 20 L

Cykelväskor vattentäta – Biltema.se

Cykelväskor vattentäta

Vattentät trunk, 40 L – Biltema.se

Av hög kvalité för blöta aktiviteter. Med vadderade handtag. Material: TPU belagd nylon 420. Kan även bäras som en ryggsäck. Rullas ihop och blir helt vattentät.

Köp【Ryggsäck】hos Biltema Varför betala mer?

Köp【Ryggsäck】hos Biltema ➨ Varför betala mer? – Biltema.se

Vid köp av billiga ryggsäckar för barn och vuxen ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltema-varuhus!

Vattentät packpåse – Biltema.se

Med tejpade sömmar. Rullas tre varv och stängs sedan med knäppet. Tillverkad i slitstark 30D Cordura, belagd med silikon. Vattenpelartryck 3000mm. Rullförslutning och spänne gör säcken luft- och vattentät. Perfekt för t.ex. paddelturen för att skydda kläder och proviant.

Sjösäck 20 L – Biltema.se

Sjösäck 20 L

Ryggsäck, 15 l, grå/svart/orange – Biltema.se

Smidig och smart ryggsäck med ett större och två mindre fack samt ett nät som kan tas ut ur en ficka i botten, perfekt för skor eller boll. Vadderade och ställbara axelremmar, bröstrem, möjlighet till genomgång för hörlurar och flera praktiska detaljer. Yttertyg av nylon och insida av polyester. Mått: (L) 42 x (B) 28 x (H) 15 cm. 

Ryggsäck, 50 l – Biltema.se

Rymlig ryggsäck perfekt för vandring, resor och camping. Ryggsäcken har ett stort fack, vadderat datorfack (15,6″), två mindre fack på utsidan samt nätfickor på sidorna. Den har vadderade, ställbara axelremmar, höftbälte och handtag. I en ficka i botten finns ett regnskydd som enkelt träs över ryggsäcken som skydd. Yttertyg av nylon och Rip-stop Nylon, foder av polyester och regnskydd av nylon. Banden är av polyester och spännena av ABS-plast. Mått: (L) 56 x (B) 35 x (H) 24 cm.

Ryggsäck med plats för dator, 25 L – Biltema.se

Ryggsäck för vuxna med reflekterande material på en del av utsidan och foder av 210D polyester. Den har fack för laptop och flera fack för tillbehör. För att minska stöldrisken har den dragkedja på baksidan.

Keywords: vattentät ryggsäck biltema